|
Restaurant Bradul Maneciu - "Pupaza"
|
|
02-11-2010, 03:27 AM
|
|||
|
|||
|
Restaurant Bradul Maneciu - "Pupaza"
Unul din cele mai vechi restaurante bar din Maneciu , dar si locul preferat al multora dintre noi. Prefer restaurantul pupaza in defavoarea celorlalte in primul rand pentru spatiul mai mare care nu da atmosfera de birt.
As vrea totusi sa aud si parerile voastre cat si peripetii intamplate acolo. Cauti versuri ? Le poti gasi pe http://versurionline.info
|
|||
|
02-11-2010, 03:51 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Restaurant Bradul Maneciu - "Pupaza"
Spatiu mult si amenajare placuta ce ii confera aerul unui restaurant de lux.
Si vara terasa e belea. Ce ma deranjeaza pe mine ca client e atunci cand ma duc acolo si gasesc o ditamai haramalia de nunta
avem si blog |
|||
|
02-19-2010, 09:53 PM
|
|||
|
|||
|
Am sa-mi permit sa imi permit sa imi dau si eu cu parerea despre localul asta.. Imi pare rau dar nu pot fii in asentiment cu voi.. Ce este asa de special acolo? Faptul k acei chelneri sunt cum sunt? (le este lene si sa iti zambeasca iar nu de putine ori se intampla sa incarce notele) Atmosfera de lux? Sa fim seriosi.. luxul arata altfel.. in partea stanga cel putin zici k esti la cantina, iar terasa de vara, ar fii intr-adevar ceva de ea...dak nu ar avea o locatie atat de proasta..adica..respiri praful tuturor tirurilor.. si ce e cel mai grav.. o locatie de lux detine si o parcare..
Think about that.. Si ca sa nu fiu suspectat de afront, si eu mi-am petrecut liceul pe-acolo de cand s-a deskis..mai ales ca la inceput kiar era cat de cat select.. Totusi exista si o parte buna: E printre cele mai okay..pentru k nu ai de unde sa alegi...
Life Is A Bluff.. |
|||
|
02-19-2010, 11:17 PM
|
|||
|
|||
|
@Ciurly, spre sfarsit ai concluzionat ok, suntem in Maneciu, nu?
avem si blog |
|||
|
02-21-2010, 08:55 PM
|
|||
|
|||
|
Da..si trebuie sa imi retrag unele din cuvinte...am intrat acum 2 zile acolo si intr-adevar...mesele arata putin altfel(spre bine)...fata de cum le stiam eu...in rest...e la fel..deci nu mi-am skimbat parerea
multa bafta
Life Is A Bluff.. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Think about that.. Si ca sa nu fiu suspectat de afront, si eu mi-am petrecut liceul pe-acolo de cand s-a deskis..mai ales ca la inceput kiar era cat de cat select.. Totusi exista si o parte buna: E printre cele mai okay..pentru k nu ai de unde sa alegi...