|
funny !
|
|
05-22-2009, 07:52 PM
(This post was last modified: 05-23-2009 09:31 PM by Scafandru.)
|
|||
|
|||
|
funny !
Studiu: "De ce se dau jos din pat barbatii la mijlocul noptii ?" Rezultate:
5% sa bea apa , 12% sa mearga la toaleta, 83% sa mearga acasa. __________________________________________________________________ Era un oltean si un moldovean la o crescatorie de cai. Olteanul catre mldovean: -Ma, faci pariu pe 10 kg de branza ca eu iti fac calul sa rada-n hohote? Moldoveanul: -Ma du-te dracu... cum asa? Olteanul: Ma, faci sau nu pariu? Moldoveanul. -Bine ma, hai sa vedem... Se duce olteanul la cal... dupa 5 minute iese calul afara razand, de se prapaea, la culme radea calul. Olteanul: -Vezi ma? Moldoveanul: -Da ma, asta e... A doua zi... Se saluta ei acolo si iar pun pariu: Olteanul: -Ma pui pariu ca eu fac calul sa plang? Moldoveanul: Ma, du-te dracu!!! Hai ca aia cu rasul am crazut, da' sa-l faci sa planga... prea de tot... Olteanul: -Ma faci sau nu? moldoveanul: Bine ma... Se duce olteanul la cal si dupa 5 min iese calul afara plangand in suspine, deci era mort calul, nu mai avea vlaga deloc, plangea da sa rupea... la care moldoveanul: -Ce dracu i-ai facut ma? Olteanul: -Ma prima data i-am spus ca am penisul mai mare ca al lui si daia radea... a doua oara i l-am aratat... _____________________________________________________________________________________________ Adam: - Doamne, vreau o femeie inteligenta, iubitoare, frumoasa, harnica si numai pt mine. Dumnezeu: - Ok, te costa un ochi, o mana, un rinichi, splina, si un calcai. Adam: - Doamne, si de o coasta ce imi dai? Cocalari si Pitipoance |
|||
|
05-26-2009, 05:44 PM
|
|||
|
|||
RE: funny !
)) tapan
Cauti versuri ? Le poti gasi pe http://versurionline.info
|
|||