|
Care "le aveti"
|
|
05-15-2009, 07:02 AM
(This post was last modified: 05-15-2009 07:03 AM by edy12006.)
|
|||
|
|||
|
Sunt curios si eu cati sunt prin Maneciu , care au habar cu ce se mananca www-ul , ftp-ul , seo , programarea, webdesigneul si asa mai departe.
Ridicati o mana sus. Cauti versuri ? Le poti gasi pe http://versurionline.info
|
|||
|
05-22-2009, 07:37 PM
(This post was last modified: 05-23-2009 01:08 AM by Scafandru.)
|
|||
|
|||
|
RE: Care "le aveti"
iti zic eu, foarte putini
si cei care au ceva habar nu cred ca o sa spuna. ![]() P.S. fara rautate. dar chiar si eu vreau sa vad cine... Cocalari si Pitipoance |
|||
|
05-24-2009, 08:22 AM
(This post was last modified: 05-24-2009 08:24 AM by Reaper.)
|
|||
|
|||
RE: Care "le aveti"
(05-22-2009 07:37 PM)Scafandru Wrote: iti zic eu, foarte putini Nu cred ca ar avea cineva de ce sa ascunda treaba asta.. Incep eu... Sunt un mare pasionat al www-ului. Momentan lucrez ca web developer(sunt propus pt manager ) pt o companie din USA(partenera Microsoft) care deja mi-a facut propunere sa plec sa lucrez in Florida - Miami sau in Franta dupa ce termin scoala.In cadrul companiei am lucrat pe partea de programare la diverse platforme web pt companii din USA, Franta, China si multinationale printre care HITACHI. Am cunostiinte de: - design (html & css) - avansat - programare (php/mysql & javascript) -mediu - grafica (photoshop) - mediu - marketing online & seo/sem - mediu Si sunt permanent impins de o forta nebuna sa invat orice tendinta in marerie de web
avem si blog |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

) pt o companie din USA(partenera Microsoft) care deja mi-a facut propunere sa plec sa lucrez in Florida - Miami sau in Franta dupa ce termin scoala.