|
Alex Bar
|
|
02-11-2010, 03:19 AM
|
|||
|
|||
|
Alex Bar
Alex Bar, un local frumusel, pacat ca nu prea e populat.
Sau poate de cand nu am mai fost eu pe acolo lucrurile s-au mai schimbat... avem si blog |
|||
|
03-25-2010, 07:29 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Alex Bar
Bun.. un local frumusel.. am inteles.. multumesc frumos pentru parere.. dar cum ati vrea sa fie.. ca sa fie populat? toata lumea asta zice.. vreau sa stiu cum ati dori sa fie localul ca sa va placa? sa fie populat>? astept reply.
|
|||
|
03-26-2010, 09:38 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Alex Bar
@moldoalex,
1. dai o bere pt reclama ![]() 2. parera mea e ca ar trebui sa indentifici potentialii clienti care inca nu si-au facut inca obicei sa se duca prin alte parti(sa furi clientii altora, mai greu) si sa-i satisfaci pe ei. Daca ai observat, prin cluburi si localuri se merge pe categorii. Hai sa luam ex. in Maneciu: - in Static merg manelistii; - in Sultan merg cei cu tendinte mai spre rock/rap si mai heigh level music; - in Tomas merg cei care se considera trendy/cool; - la Pupaza merg cei care vor o senzatie de rafinament; - la Birt in gara merg betivii notorii(multa bautura cu bani putini/pe caiet daca se poate); - la Jilava se duc cei care baga la aparate(habar n-am ce se mai intampla pe acolo ca n-am mai intrat de cand eram copil); - la Vanatoru merg cei din mediul obisnuit, fara pretentii. Alex Bar nu se incardreaza in nici una din categoriile de mai sus, eu de asta si aleg sa vin acolo cand sunt prin Maneciu(f rar). Tu inca nu ti-ai branduit localul intr-un fel anume ca sa atragi o anumita nisa de oameni, sunt sigur ca nici ceilalti nu au facut-o constient, dar oarecum s-au adaptat dupa tendinta clientilor(constient sau nu) si faza e ca deja sunt destul de multe localuri acum in Maneciu si daca pana acum totul a venit de la sine de acum incepe concurenta. Ca sa te impui nu cred ca trebuie neaparat sa fi creativ si sa vi cu ceva nou ci sa satisfaci o nevoie a omenilor. Eu de ex m-am gandit sa deschid un local in Maneciu unde sa nu se fumeze, sa se asculte muzica necomerciala si sa se faca adesea discutii si prezentari pe anumite teme. Vreau sa ma adresez oarecum celor cu o cultura putin mai peste medie, care au anumite pasiuni si care sunt sigur ca inca nu au un loc in Maneciu unde sa se simta bine. Cu siguranta clientii vor fi putini, dar fideli, asta e o masa de oameni carora inca le e satisfacuta nevoia si nu sunt in "portofoliul" altor localuri. Putin mai populat probabil va fi in vacante cand mai vin studentii, altii de prin alte parti la bunici sau rude etc. Ce sa zic, bafta cu localul! Oricum, viata de antreprenor e "greu"
avem si blog |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|